keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Gluteeniton Vappulohi




Ohje

1 prk rahkaa
1 prk kermaviiliä
150-200 g kylmäsavulohta
150-200 g graavilohta
1 sipuli tai pala purjoa
noin. 1/2 dl silppua tilliä tai ruohosipulia
2 rkl sokeria
1 tl sitruunapippuria
ripaus valkopippuria
2 dl kuohukermaa

Koristeeksi

Muutama viipale lohta, ruohosipulia ja sitruunanlohkoja.

Leikkaa molemmat lohet lohet ensin ohuiksi viipaleiksi ja siitä edelleen pieniksi kuutioiksi.
Jätä muutama viipale koristeluun.
Hienonna sipuli sekä tilli.
Sekoita ainekset rahka-kermaviiliseokseen, mausta sokerilla, sitruuna ja valkopippurilla.
Lisää lopuksi vaahdoksi vatkattu kerma.
Anna maustua kylmässä 1-2 tuntia tai pidempään. 
Tarjoa esim. uusien perunoiden kanssa.


Tämä ohje on todella vanha enkä edes muista mistä olen sen kirjoittanu ruutupaperille.
Olen lähes joka vuosi tätä tehnyt, mutta koskaan en ole muistanut ohjetta blogiini kirjoittaa ja kuvaa ottaa.
Nyt saatte reseptin kuvien kera.


















2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...