lauantai 11. toukokuuta 2013

Gluteenittomat Ohukaiset







Ohje:


1 iso muna
½ l maitoa
½ tl suolaa
2½ dl gluteenitonta semperin fin mixin hienoa jauhoseosta 
1 rkl voi tai margariini sulaa


Vatkaa munan rakenne rikki ja lisää maito, suola ja jauhoja vähitelln koko ajan hyvin sekoittaen ettei tuu paakkuja taikinaan.
Lisää lopuksi voi tai margariinisula.
Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
Paista voissa ohukaispannulla joko pieniä ohukaisia tai teflon pannulla isoja.
Parhaita ohukaisia tulee jos omistat muurikkapannun ja paistat sillä oikein ohuita ja rapeita ohukaisia.
Ohukaisten kanssa voit tarjota erilasia hilloja, marjoja, kermavaahtoa tai jäätelöä. 
Tästä taikinasta saat myös kätevästi tehtyä täytettyjä ohukaisia.

Tästä taikina määrästä tuli 20 pientä ohukaista ja 5 isompaa.
























2 kommenttia:

  1. Olen nyt vasta aloittelemassa tätä gluteenitonta elämää, joten näistä on todella paljon apua. Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa kommentistasi! ♥ Nyt vaaan ahkerasti blogiani lukemaan ja leipomaan helpoilla, mutta hyvillä ohjeilla! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...