maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kakkupohja

4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl gluteenitonta perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta


Voitele täytekakku vuoka ja jauhota se gluteenittomalla korppujauholla.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjuhe varovasti nostellen, älä vatkaa!

Kaada taikina vuokaan.
Paista 175 asteessa n. 30-35min.

Kokeile tikulla onko kakkupohja kypsä.
Mikäli tikkuun ei tartu taikinaa se on kypsää.
Huomaat myös siitä onko kakkupohja kypsä jos se irtoaa hyvin vuuan reunoista.
Kumoa kakkupohja hieman jäähtyneenä.

Tästä pohjasta saat kakun 10 -15 henkilölle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...