maanantai 1. huhtikuuta 2013

Gluteeniton Ananas-rahkapiirakka (munaton)




Rahka - ananaspiirakka (munaton)
   

Pohja:



1 dl juoksevaa margariinia
½ prk rahkaa (hyla)
½ dl ananasmehua purkista tai maitoa
½ dl sokeria
2 ½ dl semperin fin mixin hienoa jauhoseota
2 tl leivinjauhetta

 

Täyte:

½ prk rahkaa
1 pieni purkki ananasmurskaa
½ dl sokeria
½ dl perunajauhoja
1 tl vanilja sokeria
piirakan päälle mantelilastuja (tai kaurahiutaleita)

Sekoita pohjan aineet keskenään ja painele se vuoan (27 cm) pohjalle.
Sekoita täytteen aineet keskenään ja laita piirakka pohjan päälle.
Laita viimeiseksi mantelilastut tai kaurahiutaleet.
Paista 175-200 asteessa noin ½ tuntia uunin keskitasolla.


Ps. Piirakka on todella maukasta ja eikä ole makeaa!! :)








 










2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta! Todella maukas ja vielä helppo tehdä! Tästä tuli uusi luottoresepti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä ja onpas mukava kuulla että olet saanut maukkaan piirakan! ❤

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...