tiistai 19. helmikuuta 2013

Tuorejuustokakku

pohja:

15 kpl digestive-keksejä
1/2 dl sokeria
1 1/2 tl kanelia
60 g voita

Täyte:

400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
4 kpl liivatelehteä
1 dl appelsiinituoremehua
2 dl kermaa

Valmista ensin pohja.

Jauha keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sokeri, kaneli ja sulatettu voi.
Painele keksiseos voidellun irtopohjavuoan pohjalle.
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä täytettä varten.
Kuumenna kasarissa tilkka appelsiinimehua ja liuota valutetut liivatteet siihen.
Sekoita juusto, sokerit ja appelsiinimehu keskenään.
Lisää liivate ja kova kermavaahto.
Tarkista maku ja lisää sokeria jos täyte vaikuttaa liian happamalta.
Kaada täyte keksinmurupohjan päälle vuokaan ja anna jäähtyä muutama tunti.
Irrota vuoan reunat ja nosta kakku tarjolle.
 
Koristele halutessasi marjoilla tai hedelmillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...