perjantai 22. helmikuuta 2013

Gluteeniton Pumpulikakku




Tämän ohjeen olen saanut facebookin keliakia ryhmästä!


3munaa
2,5dl sokeria
3,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
250g voita

Munat ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
Lisää kuivat aineet vaahtoon.
Sulata ja kuumenna voi kiehuvaksi ja lisää välittömästi taikinaan hyvin vatkaten.
Paista 175 asteessa n. 50min.


Kakusta saa maustekakun lisäämällä:


2tl kanelia
2tl inkivääriä
1tl kardemummaa
1/2tl neilikkaa


On hyvää maustekakkunakin!









2 kommenttia:

  1. voi että tuli hyvää! Laitoin mausteet joukkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynnistäsi Tarja ja ihanaa kuulla että kakku onnistui! ♥ Noin sitä saa muokkaamalla vaikkapa jouluisen kakun. ♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...