keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pinaattiletut





2 munaa
5 dl maitoa
1 pussi pakaste pinaattia (150g)
2,5 dl
semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
1 rkl voisulaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria

Vatkaa kaikki aineet hyvin ja turvota jääkaapissa noin puoli tuntia ja paista lettupannussa pieniä ohukaisia tai isommalla pannulla isompia ohukaisia.










7 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta! Vuohelan valmispusseilla ja pakastepinaatilla olen tehnyt tähän asti, edullisemmaksi varmasti tulee tehdä alusta asti itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! ♥ Kun teet alusta asti itse tulee edullista ja hyvää! ♥

      Poista
  2. Nyt pitää kyllä tehä lettuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä laitettiin pinaatin tilalle survottua banaania :))

      Poista
    2. Olipas ihana idea laittaa banaania taikinaan! ♥ Kiitos vinkistä! ♥

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Oleppa hyvä ja mukavaa kuullaa että letut maistuivat! ♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...