perjantai 31. tammikuuta 2014

Gluteenittomat Pikkupannarit




Ohje


3 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl maitoa
2 munaa
2 1/2 rkl sulatettua voita tai margariinia

Sekoita jauhoseos, leivinjauhe ja suola.
Lisää siihen maito, muna ja sulatettu rasva. 
Anna taikinan turvota 10-15 minuuttia ja paista lettupannulla pieniä pannareita.
Tarjoa voisulan ja siirapin kanssa tai tavallisten pannreiden tapaan hillolla, kermavaahdolla, jäätelöllä ihan millä itse haluat! 
Ovat todella hyviä ja helppotekoisia! 
Jos sattuis käymään niin että niitä jäisi vielä seuraavallekkin päivälle niin peitä ne kelmulla ja laita kylmään. 
Ne on erittäin hyviä myös mikrossa lämmitettynä.
 

Olivat muuten todella hyviä omatekoisen mansikkahillon kera njam!



 







2 kommenttia:

  1. Moi! Mahtava yllätys saada sulta viesti, kiitos tuhannesti!! Marjon kautta olen saanut sinulta terkkuja, mutta en ole osannut hakea blogiasi. Nytpäs osaan!! Onpa mahtavia leipomuksia jo heti ensi silmäyksellä. Mutta niitähän on ollut maailman sivu, tahti näköjään senkun vaan kiihtyy!!! Pitää tulla ajan kanssa lukemaan vanhempiakin juttuja, tulee hirveä tarve herkutella jos yhtä soittoa lukee pidemmälle! Palataan!! Terv. Lissu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lissu kommentistasi ja ihanaa kun tulit vierailulle! ♥ Mä olen niin kaivannut sun lämpöisiä villasukkia ym. joita nykyisin mulle neuloo kummityttöni minkä nyt ehtii leipuri-kondiittori opiskelultaan. :) Käyn usein katsomassa ihania sukkia, lapasia ym. sun blogistasi. :) Reilut 6-vuotta sitten minulle puhkesi Keliakia ja sen seurauksena päätin pitkä aikaisen haaveeni toteuttaa eli perustaa leivonta blogin. Tämä blogini on jo toinen ja pääasiallisesti ideoin ja suunittelen pelkkiä gluteenittomia leivonnaisia ja jonkun verran postailen myös ruoka ohjeitani tänne. :) Palaillaan Lissu! ♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...