Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2013

Gluteeniton Karpalo-sitruunakakku



Ohje:

400 g voita
4 dl sokeria
5 kananmunaa
6 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
3 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
200 g kermaviiliä
1 sitruunan raastettu kuori
1 sitruunan puristettu mehu= ½ dl
2 dl kuivattuja karpaloita tai 1 dl pakaste karpaloita


Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi, lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen vatkaten joukkoon.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja sihtaa ne siivilän läpi varovasti sekoittaen joukkoon.
Lisää kermaviili, sitruunan raastettu kuori ja mehu, sekä karpalot.
Kaada massa isoon kakkuvuokaan. 

Voit paistaa esim. irtopohjavuuassa.
Paista kakku uunin alatasolla 175 asteessa noin tunnin ajan.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti