maanantai 11. helmikuuta 2013

Raparperipiirakka

   150 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2 dl gluteenitonta fin mixin hienoa jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja)
1 dl kolmen konstin gluteenittomia perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

n.0,5 l raparperinpaloja
1 tlk kermaviiliä
1 muna
2-3 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää muna hyvin sekoittaen.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.
Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.
Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.
Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.
Kaada seos piirakan päälle.
Paista n.200 asteessa n. 20-30 min.

Ohje otettu Kotikokki.net sivuilta jota muokkasin hieman...
Piirakasta tuli perunajauhojen ansiosta ihanan pehmeää ja muutekin maukasta!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...