torstai 20. joulukuuta 2012

Gluteenittomat Kinuskit




Ohjeen kirjoitin omasta Joka kodin keittokirjastani joka on painettu 1970.


Tällä ohjeella tulee tosi hyviä ja pehmeitä kinuskeja!


2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
4 rkl voita
(vaniljatanko)


Paahda sokeri paistinpannussa tai kattilan pohjalla kauniin kullan ruskeaksi.
Lisää joukkoon kuohukerma ja sekoita seosta koko ajan ettei se paakkunnu.
Sekoita seosta niin pitkään kunnes se sakenee.
Lisää lopuksi voi ja anna seoksen vielä kiehahtaa ja kaada se voidellulle pellille tai leivinpaperin päälle.
Seoksen jäähtyessä voit muotoila siitä veitsellä esim. neliöitä jotka kylmänä leikataan paloiksi.

Tämä ohje on näistä kahdesta se helpoin ja nopein tehdä, mutta jos sinulla on aikaa kannattaa kokeilla tuota alla olevaa toistakin ohjetta!






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...